Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. 11. 2013

Dopis Šárky

 

Dnes mi napsala Šárka Homolková, Šádková. Mnozí jste ji znali ze cvičení, kam chodila pravidelně než se jí narodila dcerunka. Potěšilo mě, že se ozvala, vůbec jsem netušila, že se odstěhovala tak daleko. Protože je dopis moc milý, tak jsem ho pro vás zkopírovala::)))

 

 

Ahoj Hanko,

tuhle jsem ne Tebe moc vzpomínala a na hlavně na Tvé krásné, promyšlené a moc příjemné hodiny jógy.

Nenavštěvuji je teď z jediného důvodu a tím je, že jsme se přestěhovali do Dvora Králové nad Labem. Manžel tu má stabilnější práci než měl v RK. Když se vše kolem stěhování a zařizování v novém bytě uklidnilo, tak jsem taky potřebovala trochu klidu pro sebe a našla si tu jógu, byla se tam prvně podívat a pak moc vzpomínala na tvé cvičení.

Brala jsem jako samozřejmost atmosféru při tvém cvičení a byla jsem zde hodně zklamaná. Viděla jsem, jak hodně dělá přítmí lampičky oproti cvičení při rozsvícených zářivkách, vrzající nelibé hudbě.... Cvičitelka spěchala při cvicích, pak jsme si měli sami udělat 12x pozdrav slunci a hned poté byla závěrečná meditace. Sotva jsme se ve vymrzlé tělocvičně rozehřáli, následovaly pozdravy slunce a pak 15minut ležení, při kterých se moc rozjímat teda nedalo.

 

Je to velká škoda, že se mně nepodařilo tady najít takovou oázu klidu, jaká byla přítomna tvých lekcí a to jsem ti potřebovala napsat :-))))

 

Měj se hezky

 

Zdraví

Šárka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozdrav

Dáša Bašová, 22. 11. 2013 13:54

ahoj Hani,
taky ráda vzpomínám na Tvoje cvičení a lituju Šárku, taky na ní ráda vzpomínám a musím říct, že je to fakt těžké najít tak úžasný hodiny!!!ale taky chci napsat, že naše mamka (jezdili jsme k ní cvičit do Javornice na zahradu) chodí cvičit do Javornice k Jarušce a je moc spokojená, tak i já děkuju touto cestou, že máš takové následovnice!!!
p.s. Hani je skvělý, že máš to dvd
já si dělám hodiny doma i když v Opočně je pěkná jóga, ale je jiná
mějte se moc krásně všichni Dáša

Re: pozdrav

Hana Kosková, 27. 11. 2013 17:49

Ahoj Dášo,
díky moc za příspěvek, to je supr, že seš s námi prostřednictvím stránek v kontaktu, i když je škoda, že už s námi nejsi fyzicky:)) To je fajn, že mamka chodí k Jarušce a líbí se jí to. :)) Mamku jsem zahlédla v RK a pořád plná energie a vitality.:)) Pozdravuj ji ode mně. Tak se měj hezky, Dášo!