Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 4. 2020

Jóga online

Milí přátelé,

připravila jsem pro vás jógu online.:))

Moje děti mi poradily, jak by to bylo nejjednodušší. Koupila jsem si sluchátka s mikrofonem a už v pátek jsme měly jógu s děvčaty z Vamberka. Prý mě viděly a slyšely dobře, což je dobrá zpráva. Ne všem se podařilo připojit, většinou měly staré počítače. 

Ráda bych udělala zkušební, ukázkovou hodinu v úterý  7.4. v 17:30 hod. Bude trvat hodinu a půl.

Pro vás to bude zcela jednoduché. Na moje stránky napíšu 20 minut před začátkem lekce odkaz, který si zkopírujete do prohlížeče a před vámi se otevře okno - Připojit se jako host v modrém poli, kliknete na to a objeví se - Zadejte své jméno. Zadáte jméno a objeví se  - Připojit se. Kliknete a za chvíli mě uvidíte.:)) 

Čili -  kliknu, jméno, kliknu

Úplně jednoduché, zvládnou to všichni. Měli byste mít nainstalovaný Skype v počítači. Budete mít automaticky vypnutý mikrofon a kameru, takže já vás neuvidím ani neuslyším, jen se mi na obrazovce objeví zkratka vašeho jména a to uvidím, že jste se připojili. Kdo bude chtít může si na chvíli zapnout mikrofon a pozdravit mě a potvrdit, že mě vidí a slyší. Kdo si to nechce komplikovat, může mi napsat zprávu na mobil, nebo na chat, který si budete moci na obrazovce otevřít. Kdybyste měli dotaz, volejte na můj telefon.739 911 933.

Pro ty, kdo by si to chtěli vyzkoušet, bych udělala zkoušku připojení v pondělí 3.4.v 17:30 hod. Adresu pro zkoušku dám na stránky už v 17:15 hod.

Po úterní józe bych byla ráda, kdybyste mi dali zpětnou vazbu, zda byste o takový způsob cvičení měli zájem .

Kdybyste zájem měli, připravovala bych pro vás hodiny jógy online i nadále. Stanovila bych cenu 60 Kč za lekci, které byste mi mohli po cvičení poslat na účet. 

Myslím, že školy se jen tak neotevřou a když, tak to stejně nebude bezpečné. Takto bychom cvičili ze svého domova v klidu, pohodlí a bezpečí.

Nepochybuji o tom, že nám jóga pomůže překlenout toto složité životní období jak po fyzické, tak i mentální stránce. :))

Těším se na vás.:)) 

Hanka