Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 8. 2014

Jardův článek do rychnovského zpravodaje :)))

 Rychnovská jóga v překrásném Gradači.

           Od minulého září navštěvuji pravidelně cvičení jógy pod vedením paní Hanky Koskové. Po lekci vždy cítím uvolnění a uklidnění ve svém těle a proto, když se objevila možnost cvičit jógu u moře, neváhal jsem a zájezd si koupil už v březnu.

          Vyjeli jsme v pátek 1.8. Cesta utekla rychle a všichni jsme se těšili na báječná cvičení u moře. Ta byla šitá jako na míru pro překrásné východy a západy slunce za lesku moře a třpytu blankytné oblohy lemované dominantami pohoří Biokova.

         Trávili jsme společně čas i o večerech, kdy měla pí. Hanka připravené povídání o zdravém životním stylu, zdravé výživě a meditacích. Měli jsme radost, že naše děti chtěly společně trávit chvíle plaváním, šnorchlováním  a také měly zájem o společná večerní setkání. Rády se zapojovaly do diskuse a některé si dělaly i poznámky do mobilu.:))

          Uvědomil jsem si, že kolektivní dovolená může být velkým přínosem pro dospělé i děti. Všichni se učíme toleranci, nebát se promluvit před větší skupinou lidí, sdílet radosti i strasti a vzájemně si pomáhat radou či skutkem. Byli jsme prostě dobrá parta lidí, kteří si měli co říct a chtěli trávit čas spolu.

         Včera jsme se vrátili. Je 11.8. a já už ted‘ se těším, až se v září zase všichni setkáme na cvičení. Být obklopen optimisticky naladěnými lidmi mě nabíjí pocitem radosti a štěstí. A ten, v dnešní složité době, není vůbec zanedbatelný.

Za tým účastníků zájezdu

Jaroslav Seibert

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář