Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 12. 2018

Ještě pro ty, kteří si nemohli přečíst článek S jógou ve Františkových lázních v říjnovém Zpravodaji

S jógou ve Františkových lázních

Jóga nás spojila již po jedenácté a v polovině srpna jsme se vypravili objevovat krásy Františkových lázní. Poprvé vlakem a hned Pendolinem. Za čtyři hodiny jsme byli na druhém konci republiky, díky přímému spoji Pardubice  - Františkovy lázně.

Většinou trávíme dovolenou se svou rodinou, což je velmi příjemné. A přeci, strávit několik dnů ve skupině přátel je osvěžující zkušenost. Jako bychom se vrátili do dětství, do zapomenuté atmosféry školních výletů či letních táborů.

Udělalo mi radost, že kromě ranního a pozdně odpoledního cvičení jsme spolu trávili také chvíle volna. Společně jsme objevovali krásy lázeňského města a jeho okolí. A bylo co objevovat a obdivovat. Františkovy lázně jsou perlou mezi českými lázněmi.

Skvostná nádhera lázeňských domů, rozlehlých parků a širokých promenád vtiskují městu ojedinělou atmosféru, která pohltí každého návštěvníka.

Koncerty v hotelích Imperial a Pawlik , návštěva zooparku Amerika a společný cyklovýlet na hrad Vildštejn jen umocnily náš celkový dojem.

Spojení jógy, lázní a party přátel je úžasná kombinace. Je to jako živá voda pro tělo i duši, která v nás probudí hravou bezstarostnost a radost z pospolitosti.

Již teď se těším na další výlet.

Vypadá to na Trenčianské Teplice.:))

 Hanka Kosková                                                                                                                                        www.jogaprovsechny.estranky.cz