Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 2. 2012

K minulé hodině

 Po minulé hodině za mnou přišel Petr, s tím, že se mu poslední tři hodiny moc líbily, čím to je. Nemyslím si, že ty poslední tři hodiny byly zase tak odlišné od předchozích, spíše v tom bude jiná věc. Když začnete cvičit jógu pravidelně, tělo si na to přivykne a začne ásanám vycházet vstříc. Brzy zjistíte, že se vám cvičí lépe a lépe. Najednou nic / nebo témeř nic/ nebolí, netlačí a vy se můžete ponořit do ásany bez přehnaného úsilí a můžete si ji začít užívat.

Po cvičení se pak cítíte svěží, odpočatí a nabití novou energií. Jde o to přenést se přes počáteční pocity jakéhosi nepohodlí, abyste pak mohli prožít to, co cítill Petr a nepochybuji o tom, že podobné pocity prožívají i mnozí další z vás.

Kdybyste měli chut' se k tomu vyjádřit, tak neváhejte a udělejte to !!! Díky moc za vaše postřehy a zkušenosti !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuju

Dáša Z., 20. 2. 2012 13:56

ZDRAVÍM VŠECHNY!!!
...tenhle Váš úžasnýpostřeh bych chtěla okomentovat,protaže i když už od září nežiji a necvičím v RK, tak dva roky před tím co jsem cvičila mi dali takový otisk do těla, že i když teď cvičím skupinově mnohem méně, tak už mé tělo získalo takové schopnosti a naladění, že je pro mě cvičení doma radost a ,,jakoby to šlo samo" a správně...a právě si pamatuju na ty počáteční pocity nadšení a změn, který mě přivedli i k těm trvalejším změnám ve vztahu k tělu i k životu, které i když jsou individuální tak vedou směrem ke zdraví u každého z nás...a věřte mi pak už stačí i málo a zůstane vám to!!! a to je úžasný, toho si velmi cením!!!
DĚKUJU DÁŠA NAMASTÉ