Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 8. 2020

Pokyny k odjezdu do Rakvic

Milí přátelé,

Je pondělí 3. srpna a přesně za týden budeme vyrážet na náš společný výlet s jógou do Rakvic. Řekla jsem paní Hytychové, že dorazíme mezi 12 a 13 hodinou. Pojedeme každý po své ose. Do aut jsme rozděleni a myslím, že všechna auta jsou vytížena. My co jedeme s Janou Wenke, vyrážíme po deváté hodině. Na oběd se stavíme někde po cestě.

Tady je seznam, jak bychom měli být na pokojích:

 

Samostatný pokoj pro:

1/ Hana Kosková

2/ Jaroslav Seibert

 

pokoj pro 2:

1/ Ivona Drbohlavová

    Vendula Kučerová

 

2/ Pavla Martínková

    Lada Černochová

 

3/ Monika Polová

    Valstimil Pola

 

4/ Eva Formanová

   Zdeněk Albrecht

 

pokoj pro 3:

1/Kristina Gronová

  Jana Wenke

  Jana Jarešová

 

2/Nada Křenová

   Mirka Dvořáková

   Vlasta Šípková

 

 Rodina Váňova

Martin Váňa

Zuzana Váňová

Daniela

Jonáš - do 3 let

 

Rodina Drdova

Jana Drdová

Daniel Drda

Jolana

Tobiáš - do 3 let

Dohromady 24 lidí, z toho 4 děti a z nich dvě platící a dvě do 3 let.

 

Všichni se sejdeme na večerním cvičení jógy v 17: 00 hod.

Po večeři se můžeme sejít a popovídat si na téma “ Co nám koronavirová krize dala“.:)) Každý si o tom může popřemýšlet už doma a pak se s ostatními podělit o své myšlenky.

Ráno 11. 8. bych se sešla na rozcvičku už v 7:15, abychom měli aspoň 20 minut na ranní meditaci na téma: Stále rozšiřuji seznam věcí, za které jsem vděčná. Končili bychom v 8:30 hod a šli na snídani.

Den bychom strávili poznáváním okolí Rakvic.

Večer cvičení opět v 17:00 hod a na závěr čtvrt hodinová meditace.

Letos jsem si pro vás připravila cyklus 3 na sebe navazujících meditací na téma: Síla vize a zákonu přitažlivosti. Také vám zadám domácí úkol, na který budete potřebovat papír a pero, tak si je, prosím, vezměte s sebou.

Po večeři bychom se opět sešli a to nad knihou Robina Sharmy „ Mnich, který prodal své ferrari“. Je to úžasná kniha o tom, jak zlepšit kvalitu svého života. Připravila jsem si výpisky nejzajímavějších pasáží a také si vyzkoušíme několik praktických meditačních cvičení.:)) Názývají se „Srdce růže“, „Tajemství jezera“, „Retrospekce“ a „Mantra“.

 

Ráno 12. 8. se sejdeme opět v 7:15 hod na rozcvičku a 20 minut meditace bude na téma „ Co mohu udělat pro ostatní“.  Přes den volný program.

Večerní cvičení opět v 17:00 hod. s druhou častí meditace „Síla vize a zákonu přitažlivosti“, tentokrát ve stoje.:))

Po večeři nás čeká poslední společný večer.

Paní Hytychová by nám udělala přednášku o historii vinařství domu Dominant, která bude spojena s degustací a rautem.

 Degustace stojí 250 Kč a budeme se someliérem testovat 6 druhů vzácných vín. Jana Wenke mi říkala, že to byl neskutečný zážitek a že chuť vína na jazyku si pamatuje ještě teď.:)) Domluvila jsem, že ti co si nezaplatí degustaci, si mohou jít poslechnout povídání, jen prostě nedostanou skleničku na ochutnávky. 

 Raut stojí 250 Kč. Kuchaři připraví studené mísy, domácí paštiku, domácí škvarkovou pomazánku a dva druhy malých řízečků. Budeme moci hodovat a veselit se až do půlnoci. No ale, protože bychom správně po deváté hodině vůbec neměli jíst, abychom měli dobrý spánek, doporučovala bych vytvořit dvojice a na raut se složit, abychom se nepřejedli. :)) Je nás 20 dospělých a my bychom mohli objednat raut pro 10 lidí, každý by zaplatil 125 korun a prostě bychom se o jídlo podělili. Pak mi řeknete, jestli se vám nápad líbí.

Vezmu s sebou zpěvníky lidových písní a večer u vínka bychom si mohli zpříjemnit zpěvemJ)

Kdyby někdo hrál na kytaru, tak ji může vzít.

13. 8. bude naše poslední ráno. Budeme po flámu, tak se sejdeme na rozcvičku v 7:30 hod a dáme si 15 minutovou meditaci na závěr na téma: „5 základních ctností, které chci zušlechťovat.“

Pak se rozloučíme, nasnídáme, sbalíme a rozjedeme domůJ)

Co s sebou: karimatku, malou deku, pohodlné sportovní oblečení, plavky, opalovací krém, sluneční brýle, papír a tužku a 3 citróny na ráno, které si vymačkáte a vypijte s vlažnou vodou na lačno před rozcvičkou. Budeme dělat krijé – očistné techniky pro žaludek a střeva. Citrónová voda umocní očistný účinek, protože odkyseluje a pomáhá nastolit zásadité prostředí v těle. Také si před rozcvičkou nezapomeňte seškrábnout bílý povrch z jazyka, který se po spánku vytvořil.

Vezměte si s sebou peníze na doplatek pobytu, který činí u dospělých 1370 Kč a 720 Kč u dítěte. Kdo cvičí jógu mi může poslat 750 Kč na účet. Číslo je 2860341103/0800.  Kdo by chtěl cvičit jenom rozcvičky, zaplatí si 300 Kč. Kdo nebude platit na účet, zaplatí mi při příjezdu. Mockrát děkuji.:))

No a nezbývá než si přát, abychom měli hodně příjemných společných zážitků a aby nám vyšlo hezké počasí, a podle předpovědí se zdá, že by mohlo vyjít.:))

Moc se na vás těším a józe zdar!!! :)) 

Hanka

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář