Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 6. 2013

Slovo na závěr

 

Další rok uběhl jako voda a já chci poděkovat všem, kteří docházeli na naše setkání, za jejich snahu, píli a nadšení. Chtěla bych jmenovat pár lidiček, kteří se stali pilíři našich společných hodin a přišli i když byl svátek nebo třicet stupňů ve stínu, jako je Hanka Michaličková, Majka Dusílková, Vašek Koráb a Andrejka, Petr, Dáša Fenyková a Jarka Plotková. Vašeho zájmu si velmi vážím, dodává mi energii do žil, abych neustrnula na jednom místě, ale hledala nové cesty, třeba i ještě nevyšlapané. Ne vždy je dobré se držet jen knih a něčích instrukcí, někdy je vhodné popustit uzdu i fantazii a poslouchat tělo o co si řekne. Ponořit se do sebe sama a cvičit od srdce. A pak třeba přijde ten pravý prožitek z jógy. Moc vám ho všem přeji.:))

Chtěla jsem vás také vyzvat k tomu, abyste napsali na stránky do rubriky Vaše názory, jestli jste pocítili v tomto roce nějaký efekt ze cviření jógy na svém těle a mysli. Jestli vás v něčem cvičení posunulo nebo pozitivně motivovalo a přimělo např. i  k nějakým změnám ve vašem životním stylu. Zkuste se zamyslet a popsat svoje pocity. Není to jednoduché trefně vyjádřit slovy to, co člověk cítí. Ale zkuste to. Ráda si to přečtu a ostatní určitě také.:)))

 Chtěla bych také pogratulovat Jarce Plotkové, která úspěšně ukončila studium jógy u manželů Knaislových v Praze. Z jejich skupiny, kde jich začínalo kolem třiceti, dostalo certifikát učitele jógy jen devět. To svědčí o vysokých nárocích, které jsou kladeny na studenty, jak co se týče 100% docházky, tak průběžných testů, závěrečné seminární práce a její obhajoby před komisí a celou třídou. V příštím roce se nepochybně najde příležitost, kdy si Jarka bude moci zacvičit i v Rychnově a zastoupit mě tak v mé nepřítomnosti.

Přeji vám krásné léto a ti z vás, kteří se rozhodnou jet alespoň na Pobyt s jógou v lázních Poděbrady, když už nám Elba nedopadla, necht' sledují stránky, kde brzy umístím nabídku. Děkuji děvčatům Janě Rolečkové, Janě Jarešové, a Evě Formanové za podporu, protože díky jejich nadšení a zájmu o společný výlet, jsem zasedla opět k internetu a začla hledat novou destinaci.

Srdečně vás zdraví a za podporu děkuje

Hanka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář