Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 2. 2022

Ukrajino vydrž!

Každé ráno se děsím co na mě z internetu vykoukne.

 Modlím se, aby se Kyjev a další velká města ubránily. Volodymyr Zelenskyj ukazuje světu jak vypadá skutečný lídr. Odmítl návrh Američanů na  jeho záchranu se slovy, že potřebuje zbraně a ne výlet.

Každý den, kdy se Ukrajinci ubrání je nesmírně cenný. Putin zjevně s takovým odporem nepočítal a už se to projevuje na nedostatečné logistice. Ruským vojákům dochází palivo i jídlo. 

Jak je vidět i svět se probouzí z naivity a začíná si uvědomovat, že musí být aktivnější a důraznější. Ukrajinci totiž pokládají životy nejen za sebe, ale i za nás.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kamčo, je to tak, děkuji za tvůj komentář))

Hanka, 28. 2. 2022 13:33

UA, Zelenskyj a Rusove u nas

Kamča, 27. 2. 2022 9:21

Pridam svuj pohled pres svuj filtr vnimani

Zelenskyj je opravdu lidr a hrdina. Myslim,ze si ziskal srdce mnoha lidi po celem svete. Ukazal,ze to s obranou mysli vazne a je velkou oporou a silou pro muze, co za UA bojuji.
A urcite i to,ze ma podporu (ne tedy ve spolupraci zemi ve valce), ale v myslenkach, vlajky vsude mozne. Cesi, Slovaci,....delaji sbirky veci, jezdi pro UA zeny s detmi k hranicim a ubytovavaji u sebe. Posilame jim sve zbraně. Vsichni si moc prejeme, aby s takovym nasazenim se zvladli ubranit, bojuji za nas vsechny.

Na co tedy take obcas upozornuji je to, ze nevalci proti Rusum a Rusku. Bojuji s Putinovou armadou a lidmi,kt.ho nasleduji. I v Rusku Rusove demonstruji (a neni to pro ne bezpecne), zr nechteji valku. To jen takove zamysleni. Ze mi prijde, ze se to nekdy zvrhava v xenofobii a Rusove zijici tu dlouhodobe se asi fakt nebudou citit dobre