Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 1. 2020

V novém roce 2020

Všechny vás zdravím v novém roce 2020.:))

Doufám, že jste prožili příjemné vánoční svátky a jste plni sil a energie pro nadcházející rok. Přeji vám všem hodně spokojenosti a pevného zdraví, atˇ můžeme fungovat i nadále, jak jsme byli zvyklí. Jóga atˇ je nám kamarádkou a pomocnicí, která nás pozvedne, když budeme zkomírat na těle a povznese, když budeme klesat na duchu.:))

Přemýšlela jsem o tom, zda nemám lekci zkrátit na hodinu a půl. Udělala jsem to ve Vamberku od září a funguje to myslím dobře, Diskutovala jsem to s některými z vás v Taverně . Někteří jsou pro a jejich důvod je časový. Jsou to ti, kteří dojíždějí a chtějí být doma dříve. Většina místních je pro 2 hodiny a vysvětlují, že právě díky 2 hodinám si odpočinou a zapomenou na hektický svět kolem.

Všude kolem trvají lekce jógy maximálně hodinu a půl a já to kdysi prodloužila, abych procvičila tělo maximálně, jak jen to je možné. Je pravda, že abychom si vše v klidu užili, potřebujeme dostatek času. . Rozhodla jsem se, že v Rychnově ponechám dvě hodiny i nadále, čili budeme cvičit od 17:30 - 19:30 hod.Chtěla bych i trošku prodloužit meditace. Dovolila bych si zvýšit cenu o 10 Kč. Čili 2 hodiny budou stát 80 Kč. Myslím, že 40 Kč na hodinu je stále velmi příznivá cena.:))

Začneme 7.1.2020 v 17:30 hod. v Chlapecké škole Masarykova, naproti poště.

Budu se na vás moc těšit.:)) 

Vaše Hanka