Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 12. 2015

Jak jsem poprvé v životě vyzrála na bolest hlavy bez prášku

Už od dvaceti mám dvě slabá místa, hlavu a urolog. cesty. V hlavě mi obvykle střílí do jednoho místa bodavá bolest, během času se stěhuje a zastaví ji pouze prášek./ Doporučuji Aulin, který je šetrný k žaludku a má dlouhý účinek./

V úterý jsem se vrátila z práce a u oběda mi hlavou prolétla první střela. Čekala jsem, jak se to vyvine a intenzita se zvětšovala. Po obědě jsem šla na toaletu a měla jsem lehkou zácpu. V tu chvíli mi to docvaklo. Vzpoměla jsem si, jak Dr Tombak popisoval při očistě tlustého střeva, že jestli nás bude bolet hlava, je to tím, že toxiny se dostávájí přes stěnu střeva do krve a způsobují bolest hlavy.Jediná rychlá pomoc je klystýr. Rozhodla jsem se si ho udělat okamžitě. Bylo 14:30 hod.,kdy jsem pročistila  tlusté střevo. Pak jsem vypila št'ávu z jednoho citónu a postupně vypila litr zeleného čaje. Zašla jsem s pejskem na krátkou procházku a pak jsem si lehla a 40 minut nehybně relaxovala. Už když jsem si lehla, cítila jsem, že bolest slábne. V 16:30 jsem vstala a začala jsem cvičit a připravovat se na lekci jógy. Během cvičení bolest zcela ustala a už se nevrátila. Bylo to jako zázrak.

Jsem přesvědčena o tom, že bolest hlavy způsobuje :

1/ zácpa neboli znečištěné tlusté střevo

2/ nedostatek tekutin

3/ přesunuté obratle v krční páteři

Spojení klystýru, doplnění tekutin a cvičení mi zlikvidovalo už rozběhlou a úpěnlivou bolest v hlavě do 2 hodin. Škoda, že jsem na to nepřišla dříve.

 

A ještě se vrátím k té zácpě. Dr Tombak ve své knize " Je možné žít 150 let?" zmiňuje, že znamení Panny, což je moje znamení, má velmi citlivé zažívání a čím jsem starší, tím mu musím dát více za pravdu. Zácpa se dostavila po víkendu, kdy jsem si dala lososa s bramborem v sobotu a krůtí na št'ávě s rýží v neděli. Čili klasické kombinace jídel. Přes týden si vařím svoje jídla, většinou kombinace obilovin, luštěnin a zeleniny a zácpa se rozhodně nekoná.:)))

Tak tolik k mé nejposlednější zkušenosti s bolestí hlavy. Třeba bude zrovna pro vás přínosná a inspirující.:))

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář