Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. 3. 2020

Koronavirus paralyzuje naši zemi

Pokud budou školy uzavřené, tak nemůžeme mít cvičení jógy. Takovouto situaci zažíváme poprvé a můžeme si jen přát, abychom ji co nejdříve dostali pod kontrolu.. Dnes ráno jsem slyšela pozitivní zprávu z Rakouska, že tam počet nakažených klesl. Kéž bychom ji uslyšeli brzy i u nás.

Máme tedy volno a čas pro sebe. Využijme ho k četbě, samovzdělávání, domácí jógové praxi, meditaci a procházkám v přírodě. Začíná jaro a to láká k jarnímu úklidu domácností a přeorganizování skříněk a polic.  Můžeme si dát také jarní očistu těla citrónovou kúrou, viz. Trénink duše - Týden země- očista fyzického já plus citrónová kůra.. Nacházíme se v před velikonoční době, můžeme si naordinovat celodenní půst s pitím ovocných šťáv z jablek a mrkve.

Je to výzva pro nás pro všechny. Pozlátka dnešní moderní doby jsou nedostupná, ale o to víc máme času pro sebe a svou rodinu.

Přeji nám všem  sílu, kázeň a pozitivní mysl, abychom tento zákeřný virus překonali co nejdříve a mohli se tak vrátit k normálnímu životu, kterého si budeme o to více považovat.

Těší se na vás

Hanka

PS: Dám vědět, až se budeme moci vidět

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář